Coby de Haan 1932-2021

Op 21 mei 2021 is Coby de Haan op 89 jarige leeftijd overleden. Zij vertelde haar leven lang verhalen en gelukkig heeft ze er een aantal opgeschreven. Haar laatste boek heet ook niet voor niets “Radio Kootwijk – Bron van verhalen”. Inmiddels is een tweede druk verschenen die uitsluitend in gebouw A op Radio Kootwijk te verkrijgen is.

Zij wilde nog zoveel doen en hoe vaak zeg je dan niet: “Dat komt later wel”. Zij voelde dat ze kwetsbaar was, vooral toen ze in het ziekenhuis belandde na de eerste Covid-vaccinatie. Ze kwam er langzaam weer bovenop en in die tijd schreef zij haar eigen rouwtekst: “Eens zal er geen later meer zijn”. Toch nog onverwacht is ze vredig ingeslapen. Haar advies zou zijn: “Leef!”, zoals zij ook volop gedaan heeft.

Ter nagedachtenis zal er in overleg met Staatsbosbeheer een bank geplaatst worden in de natuur, die haar zo dierbaar was, met uitzicht op de Hoog Buurlose hei. De bank is te vinden op de coördinaten 52.1711653 5.8472576. Een mooi bankje om te mijmeren over haar leven.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *